spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Dineul oferit președintelui Germaniei de Primăria Sibiu a costat 3.000 de euro

Știri din Județ

Publicitate

La finele lunii mai, președintele Germaniei a vizitat Sibiul alături de președintele Iohannis. Cu acest prilej, primarul Astrid Fodor a organizat un dineu la Restaurantul Hotelului Împăratul Romanilor. SIBIU INDEPENDENT a cerut oficial de atunci Primăriei să comunice meniul servit, costul și lista invitaților. Presa nu a avut acces, doar la declarațiile din deschidere.


În 11 iulie, Primăria Sibiu a publicat pe SEAP achiziția făcută cu prilejul dineului. Astfel s-au plătit 2964,60 de euro pentru acesta. Suma a fost achitată în lei la valoarea de 14.678,90.

Nici până astăzi, la două luni de la cererea noastră oficială, Primăria Sibiu nu a răspuns solicitării noastre de mai jos. Între timp am aflat datorită siteului SEAP răspunsul la prima întrebare:

1. Dejunul oficial oferit de Primaria Sibiu, prin primar Astrid Fodor, cu ocazia vizitei presedintelui Germaniei la Sibiu in 25.05.2023 cât a costat? A fost plătit de Primăria Sibiu?

2. Ce meniu s-a servit invitaților?

3. Câți invitați au luat parte și o listă nominală a acestora?

VEZI foto de la dineu postate public de anumiți participanți.

Foto principal: Teodor Birț, directorul Piețe Sibiu SA s-a fotografiat cu președintele Iohannis și primarul Astrid Fodor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului