spot_img
19.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Serviciul de Comunicații al armatei a decorat-o pe Astrid Fodor

Știri din Județ

Publicitate

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu a fost vineri gazda festivității de absolvire a elevilor maiștri militari și subofițeri din arma comunicații și informatică, promoția „General Constantin Christescu – 100”. Primarul Astrid Fodor, cu prilejul Zilei Transmisioniștilor Militari și în semn de apreciere deosebită pentru integrarea elevilor școlii în comunitatea locală, a primit emblema de onoare a Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii, înmânată de Comandantul acestuia, general-maior Adrian Brânză.

Publicitate

Cu această ocazie, generalul maior Adrian Brânză a acordat instituției de învățământ militar sibiene emblema de onoare a Comandamentului, preluată de cconducătorul acestei școli – colonelul Gheorghe Goia.

„Primesc această emblemă cu respect pentru tot ceea ce înseamnă învățământul militar în Sibiu în general, și în special activitatea Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu, care a devenit mai vizibilă și mai deschisă către orașul în care funcționează. Sibiul știe să aprecieze și această latură a sa, cea a educației în domeniul militar, având o tradiție importantă în acest sector pe baza și datorită căreia s-a dezvoltat mai recent într-un oraș gazdă a unei structuri militare internaționale importante pentru întreg sudul Europei: Comandamentul corpului multinațional de sud-est al NATO. Felicitări absolvenților promoției 2023 și în special șefilor de promoție, pentru rezultatele excelente care vorbesc despre ambiție, multă muncă și pricepere tehnică. Mult succes în continuare tuturor! ” a transmis primarul Astrid Fodor în cadrul ceremoniei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai