spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Foto: Public numeros la Festivalul Bucuriei din localitatea Nocrich

Știri din Județ

Publicitate

Copiii din corul bisericii ortodoxe „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare” împreună cu Preotul Paroh Avram Mihail au organizat sâmbătă, 29 iulie 2023, Festivalul Bucuriei. Evenimentul a avut loc în localitatea Nocrich (județul Sibiu), în incinta Căminului Cultural.

Publicitate

Festivalul a avut loc în acest weekend pentru a marca lăsatul secului pentru inceputul Postului Adormirii Maicii Domnului.
Copiii au pregătit momente artistice, recital de Pricesne, dansuri populare, balet și interpretare de muzica populară. precum și standuri cu limonadă, siropuri, prăjituri și gogoși, toate pregătite de mamele și bunicile copiilor.


Atracția copiilor a fost standul cu pictură pe față, dar și plimbarea cu un măgăruș.


„Copiii din corul bisericii ortodoxe „Sfântul Ierarh Vasile cel Mare” s-au ocupat până la ultimul detaliu de tot ce a înseamnat organizarea Festivalului, începând de la confecționarea standurilor până la decorul rustic din curtea Căminului cultural din localitate.


Din banii strânși pentru copiii care s-au implicat se va organiza o excursie. În urma acestui eveniment copiii au învățat că prin munca, seriozitate și corectitudine reușești să realizezi ceea ce îți dorești. Multumim părinților pentru implicare precum și sponsorilor care ne-au ajutat.
Slavă lui Dumnezeu pentru toate
!”  – a declarat preotul Avram Mihail.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)