spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Restricții în trafic pentru desfășurarea evenimentului ”Triathlon Challenge”

Știri din Județ

Publicitate

În data de 6 august 2023 va avea loc o nouă ediție a competiției ”Triathlon Challenge” care va provoca sportivii la probe de înot, ciclism și alergare. Pentru buna desfășurare a concursului și a festivității de premiere, se vor lua mai multe măsuri de restricționare a traficului și a unor locuri de parcare în zona Calea Dumbrăvii – Grădina Zoologică.


Astfel:

  • Circulația rutieră va fi închisă duminică, 6 august, între orele 07:30 și 11:30, pe porțiunea cuprinsă între str. Ludoș (sensul giratoriu) până la ieșirea din Municipiul Sibiu. Ocolirea tronsonul închis se poate face pe str. Ludoș – Calea Poplăcii. De asemenea, precizăm că va fi permis accesul riveranilor în zona Pădurea Dumbrava, cât și accesul către și dinspre unitățile hoteliere din zonă sau alte spații comerciale.
  • Parcarea din fața intrării principale în Grădina Zoologică va fi închisă de vineri, 4 august, ora 19.00 până duminică, 6 august, ora 17.00, fără a afecta activitatea comercială din spațiile de la intrarea spre Grădina Zoologică.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă