21.2 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

Restricții în trafic pentru desfășurarea evenimentului ”Triathlon Challenge”

Știri din Județ

În data de 6 august 2023 va avea loc o nouă ediție a competiției ”Triathlon Challenge” care va provoca sportivii la probe de înot, ciclism și alergare. Pentru buna desfășurare a concursului și a festivității de premiere, se vor lua mai multe măsuri de restricționare a traficului și a unor locuri de parcare în zona Calea Dumbrăvii – Grădina Zoologică.


Astfel:

Publicitate
  • Circulația rutieră va fi închisă duminică, 6 august, între orele 07:30 și 11:30, pe porțiunea cuprinsă între str. Ludoș (sensul giratoriu) până la ieșirea din Municipiul Sibiu. Ocolirea tronsonul închis se poate face pe str. Ludoș – Calea Poplăcii. De asemenea, precizăm că va fi permis accesul riveranilor în zona Pădurea Dumbrava, cât și accesul către și dinspre unitățile hoteliere din zonă sau alte spații comerciale.
  • Parcarea din fața intrării principale în Grădina Zoologică va fi închisă de vineri, 4 august, ora 19.00 până duminică, 6 august, ora 17.00, fără a afecta activitatea comercială din spațiile de la intrarea spre Grădina Zoologică.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri