spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Drept la replică al primarului PNL din Brădeni: Cine este așa zisul candidat PSD pentru primăria Brădeni?

Știri din Județ

Publicitate


Primarul Liviu Modoi (PNL) al comunei Brădeni a transmis următorul drept la replică:

De câteva zile au apărut în spațiul public mai multe informări cu privire la o anumită situație în care a fost implicat așa zisul candidat PSD la primăria Brădeni, în care se încearcă în mod vădit defăimarea primarului în funcție. Toate acestea nefiind altceva decât acuzații nefondate, minciuni și o încercare de manipulare cu scopul de a induce în eroare opinia publică.
Candidatul PSD Brădeni a mai avut astfel de încercări în mediul online, atunci când poza în eroul dispus să renunțe la vacanță, pentru a-și deszăpezi strada și a ajuta comunitatea “ce nu se mai zarea din nămeți”, conform acelei postări. Postarea din mediul online a strâns multe reacții și aprecieri, doar că același text cu mici modificări se regăsea de câteva zile pe pagina altcuiva. Candidatul PSD era apreciat pentru copierea și adaptarea unui text menit să îi asigure capital de imagine. Eroismul său a fost de scurtă durată, cititorii semnalând înșelătoria, iar în nici 2 ore de la semnalarea acestui aspect, postarea micului erou, dispăruse complet din mediul online cu tot cu aprecieri.
Cine este de fapt acest candidat PSD? Ce își dorește el?
Comunitatea din Brădeni îl cunoaște suficient de bine și poate confirma că are grave probleme de comportament și o dispoziție oscilatorie, suferind de tulburări de personalitate.
Aceste acuzații întăresc faptul că acesta caută un conflict care sa îi asigure notorietate. Dacă nu a reușit cu postarea din mediul online, acum pozează în viața reală ca victimă, el fiind de fapt adevăratul agresor, conform declarațiilor persoanelor implicate și martorilor de la fața locului, care au susținut că el a fost cel care a amenințat cu toporul în timpul acelui conflict.
Acest candidat PSD este cunoscut în mediul infracțional, fiind implicat de-a lungul timpului în multe acțiuni cu caracter îndoielnic, în momentul de față fiind în atenția organelor de control cu un dosar de furt.
“ În calitate de primar al comunei Brădeni, doresc să declar că toate aceste acuzații defăimătoare venite din partea candidatului PSD sunt nefondate și nu mă surprind, cunoscându-i intențiile și dorința de conflict.
Îmi exprim, totuși, speranța că instituțiile statului vor face, în final, dreptate, pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple, iar cei care aduc acuzații fără un adevărat fundament, să răspundă în fața legii.”

12.08.2023 Liviu Modoi- primarul comunei Brădeni

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă