spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Județul Sibiu, noua capitală a accidentelor rutiere?!

Știri din Județ

Publicitate

Incredibil! Județul Sibiu este pe punctul să ajungă neoficial, capitala accidentelor rutiere. Mulți șoferi se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau droguri. Alții nici nu au auzit de permis, ITP, RCA sau înmatriculare.

Publicitate

Faptul că avea deja permisul reținut nu l-a oprit pe un sibian în vârstă de 55 de ani să se urce băut la volanul unei mașini neînmatriculate și să circule pe Valea Oltului, cu direcția Vâlcea. Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu l-au oprit la timp, în afara localității Boița. Etilotestul a indicat 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot astăzi, polițiștii rutieri au intervenit la trei accidente rutiere cu victime. Primul s-a produs pe DN 1, în localitatea Bradu. Astfel, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, un localnic în vârstă de 82 de ani a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă dispre Brașov spre Sibiu de către un cetățean străin, în vârstă de 32 de ani. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a două persoane, o femeie în vârstă de 31 de ani cu un traumatism la picior și un bărbat de 32 de ani cu un traumatism toracic.

Al doilea accident de astăzi s-a produs pe DN 7C, Cârțișoara. Din primele cercetări efecuate a rezultat că, în timp ceconducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din jud. Iași, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din jud. Ialomița. Impactul a dus la vătămarea corporală a două persoane, o femeie în vârstă de 59 de ani, ce a suferit un traumatism cranian și un bărbat în vârstă de 36 de ani, ce a suferit un traumatism de coloana cervicală.

Al treilea accident, și încă ziua nu s-a sfârșit! Acesta s-a produs pe DN 1, lângă Fântânița Haiducului. A fost vorba despre o coliziune față – spate, produsă pe direcția Brașov – Sibiu și în care sunt implicate, în această ordine, un autocar fără pasageri, două autoturisme și o motocicletă. Conducătorul autocarului, un cetățean străin, în vârstă de 55 de ani, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de auto din fața sa, producând coliziunea cu și între autovehiculele conduse înainte.

Conducătorul motocicletei, un bărbat de 25 de ani, a suferit un traumatism de membru inferior,cu semne de fractuă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)