spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Accident grav lângă Moșna. Șoferul vinovat a decedat

Știri din Județ

Publicitate

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Moșna, s-a urcat la volanul unei mașini deși nu poseda permis de conducere și a produs un grav accident rutier pe DJ 141, în afara localității Moșna. Evenimentul s-a produs în această dimineață.


Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Moșna spre Bârghiș, din cauze care urmează a fi stabilite, bărbatul fără permis a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Agnita. Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul șoferului în vârstă de 62 de ani, ce nu avea permis de conducere.

În urma impactului a rezultat rănirea unei femei aflate în cealaltă mașină, o femeie în vârstă de 35 de ani, ce a suferit un traumatism toracico-abdominal și multiple escoriații.

Traficul în zonă este blocat total.

„SAJ SIBIU ,a trimis de urgenta un echipaj de tip B, de la Mediaș, la un accident rutier produs la ieșire din localitatea Mosna .La sosirea echipajului s-a constatat ca o victimă ,barbat 62 de ani , se afla în Stop Cardio-respirator și prezenta leziuni incompatibile cu viata,din păcate barbatul a fost declarat decedat. O alta victima de 35 e ani a fost transportata la CPU Medias.” au transmis reprezentanții SAJ SIBIU

„Pompierii Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență la un accident rutier la ieșirea din localitatea Moșna pe DJ 141.
La fața locului au fost mobilizate un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare, una de stingere și un echipaj SAJ. Un bărbat de 62 de ani a rămas încarcerat și era inconștient. Din nefericire bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat. De asemenea, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 35 de ani, aceasta a fost transportată la CPU Mediaș cu un traumatism toracico-abdominal și multiple escoriații.”
a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă