spot_img
11.6 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Tinerii social-democrați sibieni au donat sânge (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Organizația Județeană PSD Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Receptivi la suferința altor oameni, tinerii social-democrați sibieni au donat, din nou, sânge pentru victimele accidentului de la Crevedia, contribuind la completarea rezervei de sânge a spitalelor.

 Gestul lor de ieri se înscrie în seria de campanii de donare de sânge derulate constant de organizația Tineretului Social Democrat (TSD) Sibiu.

”În ultima perioadă, societatea românească a fost încercată de mai multe evenimente tragice. Victimele lor au nevoie nu doar de empatia noastră, ci și de implicare efectivă. Donând sânge, asigurăm un suport important pentru medicii care se ocupă de salvarea și vindecarea lor”, spune Dan Luca, președintele organizației municipale TSD Sibiu.

 ”Tineretul Social Democrat din Sibiu este alături de cei aflați în suferință și a venit în sprijinul lor printr-o acțiune voluntară de donare de sânge. Este un gest mic, dar el poate face diferența dintre viață și moarte. I-am invitat pe toți tinerii din organizația noastră să contribuie, astfel, la completarea rezervei de sânge atât de necesară spitalelor”, spune Florian Giubega, președintele organizației județene TSD Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă