spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Află starea celor doi răniți implicați în accidentul mortal de lângă Cimitirul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Victimele accidentului mortal de aseară, produs între un autoturism și două autobuze, au ajuns la spital și primesc tratament de specialitate.


Seby, șoferul în vârstă de 23 de ani a suferit multiple traumatisme severe fiind internat în cadrul secției Chirurgie și și operat de urgență. Cealaltă pasageră, aflată pe locul din dreapta față a scăpat ca prin minune, cu doar câteva coaste rupte și zgârieturi. Aceasta a fost internată în cadrul secției Chirurgie II iar în momentul de față este stabilă și conștientă.

„În urma accidentului rutier de pe Calea Dumbrăvii, la UPU Sibiu au fost aduși un bărbat în vârstă de 23 de ani și o femeie în vârstă de 19 ani. Pacienții au fost preluați de către personalul UPU care le-a acordat îngrijiri de specialitate și au efectuat investigații medicale. În urma acestora, pacientul de 23 ani a fost diagnosticat cu multiple traumatisme severe fiind internat în cadrul secției Chirurgie și și operat de urgență. De asemenea, se intervine și neurochirurgical, pacientul. urmând ca pacientul fie monitorizat în secția ATI. Pacienta de 19 ani a fost diagnosticată cu multiple fracturi costale și excoriații, a fost internată în cadrul secției Chirurgie II. În momentul de față este stabilă, conștientă, deocamdată fără indicație operatorie și sub supraveghere și tratament de specialitate.” transmit reprezentanții Spitalului Județean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă