spot_img
16.3 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Accident „în lanț” la Cristian. O persoană a fost rănită

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier „în lanț” s-a produs astăzi, pe DN 1, în localitatea Cristian. O coliziune s-a produs între două autoturisme și o autospecială de colectare a deșeurilor.

Publicitate

Este vorba despre o coliziune în lanț produsă pe fondul nepăstrării distanței de siguranță de către șoferul unui autoturism condus spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, sibian. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către o femeie în vârstă de 27 de ani, tot din municipiul Sibiu, proiectându-l într-o autospecială de colectare a deșeurilor, condusă de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Sadu.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 46 de ani a suferit un traumatism toracic și un traumatism de membru superior.

În zonă se circulă îngreunat.

„SAJ SIBIU ,a trimis de urgenta un echipaj de tip B, în localitatea Cristian ,la un accident rutier, între o mașină de salubritate și două autoturisme. Echipajul SAJ, a asistat un bărbat de 46 de ani care a suferit un traumatism toracic și un traumatism de membru superior. Barbatul a fost transportat la UPU Sibiu.”a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri