spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Târg de biciclete, trotinete, jucării și accesorii în Parcul Tineretului din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Cu ocazia începerii noului an școlar, copiii și părinții sunt invitați să participle la un târg dedicat mobilității unde fiecare poate vinde sau cumpăra: biciclete, trotinete, jucării și alte accesorii. Evenimentul va avea loc în Parcul Tineretului din Sibiu, în zona terenului de baschet, începând cu ora 09:00 și până la ora 12:00, în data de 9 septembrie.

Publicitate

Evenimentul este deschis pentru toți elevii și părinții din comunitate, iar participarea este complet gratuită. Sunteți așteptați să participați cu întreaga familie și să vă bucurați de o dimineață plină de energie pozitivă și oportunități de achiziții inteligente pentru noul an școlar.

Pentru cei care doresc să vândă sau să schimbe biciclete, trotinete, jucării sau accesorii, vă rugăm să vă înscrieți în avans folosind formularul online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCKVK-pCe9lkf_JTn0zkANOBAxITZj8JrsLKX2pCTBL_mEmA/viewform Vă invităm să aduceți bicicletele și trotinetele pe care nu le mai utilizați și să le vindeți sau să le schimbați cu altele, într-un spirit de economie circulară și prie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)