spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Banca Mondială a organizat consultare publică la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Miercuri, 13 septembrie, Primăria Sibiu a fost gazda unor consultări organizate de Banca Mondială cu autoritățile locale, cu reprezentanți ai unor companii sibiene și ai unor ONG-uri implicate în proiecte pentru comunitate. La acestea a participat și primarul Astrid Fodor și alți oficiali din Primăria Sibiu. Tot ieri, în aceeași sală, la altă oră, primarul Fodor și oficialii Primăriei nu au participat la consultarea publică organizată de Consiliul Județean pe tema Variantei Ocolitoare Sibiu Sud (VOSS).


Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu a participat la dezbaterea Băncii Modiale. Echipa Băncii Mondiale a prezentat principalele propuneri pentru noul Cadru de Parteneriat cu Țara, direcțiile prioritare pe care intenționează să își canalizeze eforturile și modurile în care pot sprijini autoritățile centrale și locale pentru a depăși provocările curente și atingerea obiectivelor strategice stabilite.

„Am acceptat cu plăcere propunerea conducerii Băncii Mondiale din România de a găzdui această consultare publică pe tema noului Cadru de Parteneriat cu Țara al Băncii Mondiale, valabil pentru perioada 2024-2029. Cu Banca Mondială am avut până acum o colaborare bună în diverse evenimente și proiecte. De asemenea, rapoartele și analizele Băncii Mondiale ne oferă mereu imaginea de ansamblu a stării de fapt în diversele domenii studiate. Mă bucur că stakeholderii locali au răspuns la invitația de a participa la aceste consultări, pentru a transmite punctul lor de vedere cu privire la direcțiile în care România trebuie sprijinită pentru a se dezvolta.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă