26.2 C
Sibiu
sâmbătă, 22 iunie, 2024

FOTBAL: Victorie fabuloasă pentru FC Hermannstadt

Știri din Județ

Un meci pentru oameni cu nervii tari astăzi la Sibiu. FC Hermannstadt a primit vizita celor de la Voluntari. Și din primele minute părea că sibienii nu se regăsesc pe teren. Vonutari i-a ținut în corzi, cu multe ocazii, inclusiv o bară. Apoi în minutul 27 a venit golul pentru Voluntari Sigurjonnson.


Și ca moralul să fie la pământ, Jipa s-a pierdut în fața porții goale în minutul 29, când putea lejer egala, dacă lovea din prima. Tinerețea și lipsa de experiență s-a văzut.

Publicitate

Plecați la pauză cu capetele plecate, sibienii s-au întors de la vestiare mobilizați. Și repriza a doua parcă a fost o altă echipă în teren.

Dragoș Iancu a intrat la pauză în locul lui Jipa și a egalat pentru Hermannstadt în minutul 51. Sibienii s-au dezlănțuit pentru a profita de deruta celor de la Voluntari.

Minutul 55, portarul Vâlceanu de la Voluntari s-a crezut la box, nu la fotbal și l-a lovit pe Alhassan. Paraschiv a marcat penalty-ul acordat de arbitru.

Spre finalul partidei, pe cei de la Voluntari iau lăsat nervii și Matricardi și Armaș au fost eliminați. Hermannstadt a profitat și au înscris din nou prin Petrescu, care tocmai intrase în joc.

Acum FC Hermannstadt este pe locul 7 cu 12 puncte.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii