spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FOTBAL: Victorie fabuloasă pentru FC Hermannstadt

Știri din Județ

Publicitate

Un meci pentru oameni cu nervii tari astăzi la Sibiu. FC Hermannstadt a primit vizita celor de la Voluntari. Și din primele minute părea că sibienii nu se regăsesc pe teren. Vonutari i-a ținut în corzi, cu multe ocazii, inclusiv o bară. Apoi în minutul 27 a venit golul pentru Voluntari Sigurjonnson.


Și ca moralul să fie la pământ, Jipa s-a pierdut în fața porții goale în minutul 29, când putea lejer egala, dacă lovea din prima. Tinerețea și lipsa de experiență s-a văzut.

Plecați la pauză cu capetele plecate, sibienii s-au întors de la vestiare mobilizați. Și repriza a doua parcă a fost o altă echipă în teren.

Dragoș Iancu a intrat la pauză în locul lui Jipa și a egalat pentru Hermannstadt în minutul 51. Sibienii s-au dezlănțuit pentru a profita de deruta celor de la Voluntari.

Minutul 55, portarul Vâlceanu de la Voluntari s-a crezut la box, nu la fotbal și l-a lovit pe Alhassan. Paraschiv a marcat penalty-ul acordat de arbitru.

Spre finalul partidei, pe cei de la Voluntari iau lăsat nervii și Matricardi și Armaș au fost eliminați. Hermannstadt a profitat și au înscris din nou prin Petrescu, care tocmai intrase în joc.

Acum FC Hermannstadt este pe locul 7 cu 12 puncte.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune