spot_img
18.1 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Danil Banciu, veteran de război – „Tânăr în privire și în suflet, la împlinirea a 100 de ani”

Știri din Județ

Publicitate

Veteranul de război, Danil Banciu a împlinit astăzi, 18 septembrie, vârsta de 100 de ani. Acesta a fost sărbătorit alături de familie, studenți militari și reprezentanți ai Academiei Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu din Sibiu în clădirea Cercului Militar Sibiu.

Publicitate

Speranță!… Acesta a fost cuvântul și gândul cu care ne-a întâmpinat, tânăr în privire și în suflet, la împlinirea a 100 de ani, veteranul de război maior (în retragere) Danil Banciu

A urcat scările impunătoare ale Cercului Militar Sibiu, la fel de sigur pe el și la fel de viguros cum a urcat și cele 100 de trepte de sacrificiu, de muncă și de luptă.

Flancat de studenți militari, sub tricolor, alături de familie și de militari din garnizoană, într-un simbolic arc de timp dinspre trecut spre viitor, ne-a povestit cu voce liniștită despre vremuri și despre oameni, despre viață și despre moarte, despre război și despre speranță…

La cât mai frumoși ani și de acum înainte veteranului nostru!” – au transmis reprezentanții AFT Sibiu pe pagina de Facebook.

Foto: Daniela Oană

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu