19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Adrian Echert, președintele USR Sibiu: „Să mai votăm PNL sau PSD la anul, nu?” (C.P)

Știri din Județ

Președintele organizației municipale USR Sibiu, Adrian Echert a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Am participat astăzi la ședința extraordinară a Consiliului Județean Sibiu unde printre cele 3 puncte propuse spre vot a fost și o parte din proiectul de management a deșeurilor pentru județul Sibiu. Am votat pentru actualizarea părții de dotări cu noi recipiente pentru tot județul dar am și întrebat de stadiul celorlalte doua componente din proiect, adică stații de aport voluntar (CAV-uri) și partea de Tratare Mecano-Biologică (TMB).

Publicitate

Am avut informația de la colegii din Consiliul Local Sibiu că de fapt s-a respins finanțarea pentru aceste CAV-uri și a fost indicat să se facă prin PNRR de către cei de la minister dar acum oricum nu mai este posibil.

Pe scurt, in județul Sibiu, PNL a pierdut investiții de peste 84 de milioane de lei și astfel nu vom avea CAV-uri făcute de Consiliul Județean, care are responsabilitatea de management a deșeurilor și vom spera ca cele începute pe PNRR de primăriile din Sibiu, Mediaș și Agnita să se facă și să fie deschise.

Dacă ne mai trebuiau exemple de ce guvernarea PNL-PSD este una care duce spre prăpastie România și au doar interese personale în vedere, acum avem și un exemplu județean de la Consiliul Județean Sibiu.

Să mai votăm PNL sau PSD la anul, nu?

*sursa foto – media.pnl.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic