17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Food Court-ul Shopping City Sibiu, între declin și reorganizare?!

Știri din Județ

De aproximativ o săptămână, terasa, toaletele de la etaj, dar și mai multe restaurante din Food Court-ul Shopping City Sibiu au ajuns să fie restricționate clienților.


Nu este un secret faptul că, de ceva timp, mai multe restaurante din zona de food a mall-ului s-au închis peste noapte. Momentan, clienții, dintre o bună parte angajați ai mall-ului, mai au doar 6 optiuni culinare. Conform surselor Sibiu Independent, majoritatea administratorilor au hotărât să pună lacăt din lipsa clienților, a concurenței ieftine de fast-food, dar și a chiriei prea mari. Aceștia nu au uitat perioada pandemiei, când deși erau închiși forțat, nu au găsit prea multă înțelegere la managementul mall-ului. Astfel, au așteptat să le expire contractele.

Publicitate

Pentru că mai mulți cititori Sibiu Independent au semnalat faptul că zona de food este în declin, am întrebat la București ce se întâmplă cu etajul 1 al mall-ului din Șelimbăr. Răspunsul a fost următorul: „Etajul 1 se află în reamenajare, cel mai probabil până la finalul anului. Se reamenajează zona pentru că urmează să deschidă o sală de sport.”

Astfel, cel mai probabil, sala de sport s-ar deschide în locul restaurantelor Insieme Ristorante și Yummy Yang. Restaurantul cu specific chinezesc a fost relocat în partea opusă, în fosta locație DAbo Doner.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic