spot_img
13.1 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

AJOFM Sibiu organizează bursa locurilor de muncă

Știri din Județ

Publicitate

Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, organizează în cadrul proiectului “Mai calificat și Mai Ocupat” POCU/1080/3/16/157418, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

Publicitate

Evenimentul va avea loc, luni 25.09.2023, începând cu ora 09.00, la “Sala de Evenimente Turnișor din Municipiul Sibiu”, str. Livezii nr.55 jud Sibiu.

Bursa locurilor de muncă este organizată în cadrul activității A1.2 – Servicii de medierea Muncii, activitate desfășurată în conformitate cu prevederile Legii nr.76/2002 (Art.59). In vederea facilitării inserției membrilor grupului țintă pe piața muncii și ocupării durabile a acestora, serviciile furnizate sunt personalizate și adaptate nevoilor, competențelor și intereselor profesionale ale acestora și în concordanță cu cerințele angajatorilor pe piața muncii.

Obiectivul general al proiectului.

Furnizarea măsurilor pentru stimularea ocupării forței de muncă, în conformitate cu prevederile Legii 76/2002, în scopul creșterii ocupării și îmbunătățirii nivelului de competențe pentru 202 șomeri și persoane inactive, cu accent pe șomerii de lungă durată, lucrătorii vârstnici (55-64 ani), persoanelor cu dizabilități, persoanelor cu nivel redus de educație, prin acordarea serviciilor de informare și consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională și evaluarea și certificarea competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale, intervenție derulată în judetul Sibiu, materializată pe parcursul a 12 luni.

Scopul proiectului:

Reintegrarea profesională a unui numar de 202 persoane, someri si persoane inactive din judetul Sibiu, prin furnizarea masurilor pentru stimularea ocuparii fortei de munca, in conformitate cu prevederile Legii 76/2002, pentru lucratori varstnici (55-64 ani), persoane cu dizabilități, persoane cu nivel redus de educație.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!