spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Expoziția „Stories of Hope” în deschiderea celei de-a treia ediții a Conferinței internaționale în domeniul consumului și traficului de droguri „DA vieții fără droguri”

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, 21 septembrie 2023 începând cu ora 16:00, în foaierul Centrului Cultural Ion Besoiu din Sibiu va putea fi vizionată expoziția „Stories of Hope” în deschiderea celei de-a treia ediții a Conferinței internaționale în domeniul consumului și traficului de droguri „DA vieții fără droguri”.


„Stories of hope” constituie un proiect foto-documentar privind evoluția unor persoane care s-au confruntat cu dependența de droguri, reușind să o depășească cu ajutorul programelor de reabilitare implementate de Teen Challenge. Conceptul expoziției are la bază fotografii și mărturii ce descriu parcursul a zece foști consumatori de droguri: pornind de la motivația incipientă a consumului, aspectele traumatice și consecințele dependenței până la parcursul spre o viață liberă și reintegrarea într-un mediu social și familial sănătos. 

Expoziția vine în deschiderea celei de-a treia ediții a Conferinței internaționale în domeniul consumului și traficului de droguri „DA vieții fără droguri” tema actuală fiind: „Teatrul iluziilor”.

Conferința va avea loc joi, 21 septembrie, începând cu ora 17:00 și poate fi urmărită online accesând link-ul de livestream:

Your Extraordinary succes without Drugs”/ DA vieții fără droguri”- tema „Teatrul iluziilor” by Livestream Romania

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda