spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Lansarea Coaliției Verzi Progresiste (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Evenimentul de lansare al Coaliției Verzi Progresiste, va avea loc în data de 25 septembrie, începând cu ora 16:30, la Manasia Hub din București, Str. Stelea Spătarul 13, potrivit unui comunicat de presă transmis către mass-media.


Credem ferm în drumul european al României, în egalitate de șanse pentru toți românii și într-o economie verde care să permită și generațiilor viitoare să se dezvolte. De aceea, ne propunem să aducem împreună toate forțele verzi și progresiste din România pentru a schimba direcția României la alegerile din 2024. 

„Așa-zisul bloc democratic PNL PSD vrea să închidă jocul politic pentru tot deceniul. Ei propun stabilitate. Eu  îi spun dictatură. Nu mai este posibilă în România majoritatea doar a unui partid. Ce lipsește? Nu se prea aud voci în societate. 

Verdele și digitalul sunt două domenii care pot face din România un tigru economic, însă ele nu au acum o voce  politică. Tinerii stau pe bancă, spun că nu votează. Trebuie scoși la vot. Pentru asta e nevoie de o mișcare politică să le vorbească limba și să le reprezinte ideile.” (Nicu Stefanută). 

Coaliția Verde Progresistă formată din europarlamentarul Nicu Ștefănuță și partidele Volt, ACUM șiplatforma SENS  reprezintă primul pas spre o direcție politică nouă pentru România.

Suntem o coaliție deschisă și dedicată promovării politicilor verzi autentice și a valorilor progresiste (drepturi egale, toleranță, incluziune, știință și dezvoltare) în România. Ne propunem să construim o alternativă la politica actuală, încurajând tinerii, antreprenorii și activiștii din societatea civilă să se implice în conturarea unui viitor mai bun. 

Evenimentul din 25 septembrie este doar începutul călătoriei. Vrem să punem umărul la treabă și să ducem România în secolul 21, complet echipată pentru a face față schimbărilor climatice, dezvoltării tehnologice și provocărilor sociale, asigurându-ne că avem o societate în care nimeni nu este lăsat în urmă, iar drepturile tuturor cetățenilor sunt respectate. 

Pentru a confirma participarea, vă rog să completați acest formular: https://forms.gle/94uXstX5YZjKv9Th7

Vă așteptam cu drag,

Echipa de lansare a Coaliției Verzi  

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă