spot_img
10.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

FOTBAL: FC Hermannstadt egal cu FCSB

Știri din Județ

Publicitate

Echipa sibiană FC Hermannstadt a reușit un egal astăzi, acasă cu FCSB, meci restanță din etapa a 5-a. Scor 2-2, după ce FCSB a rămas din minutul 60 în 10 oameni, dar Hermannstadt nu a știut să profite de avantaj.

Publicitate

Sibienii au deschis scorul în minutul 13 prin Silviu Balaure. FCSB egalează în minutul 31 prin Compagno din penalty, obținut tot de el. La debutul reprizei secunde, minutul 47, Compagno a înscris din nou pentru FCSB.

Momentul cheie al meciului a fost în minutul 59 când Dawa a faultat ca la rugby în careu pe Neguț și a luat cartonaș roșu. FCSB a rămas în 10 oameni. Daniel Paraschiv a înscris, cu emoții, din penalty, după ce portarul FCSB a apărat șutul, dar Paraschiv a reluat în plasă.

Cu avantaj de un om pe teren în ultimele 30 de minute, FC Hermannstadt a avut mai multe atacuri, dar adesea au fost ratate datorită paselor imprecise la lansare. De altfel și statisticile au arătat o posesie slabă a balonului pentru Hermannstadt.

În minutul 82, arbitrul de centru, Flueran nu a văzut un corner clar pentru Hermannstadt. Criticat de pe margine de echipele tehnice, arbitru a dat două cartonașe galbene pentru a-și acoperi greșeala.

Apărarea sibiană a avut mari probleme pe partea dreaptă. Cel puțin în ultima parte a meciului, deși în 10 oameni, FCSB a reușit să treacă ușor de multe ori până la faza de șut pe poartă, pentru că partea dreapta a apărării sibiene era… goală.

În minutul 92, Iancu a scăpat pe contra-atac și a șutat puternic, dar a lovit bara.

De remarcat comentatorii meciului de la Prima Sport TV care au avut un discurs pro-FCSB tot meciul, inclusiv la faulturile comise de jucătorii FCSB sancționate cu cartonașe.

Până la această partidă FC Hermannstadt avea 3 victorii, 4 egaluri și 2 înfrângeri.

Probleme înainte de meci cu stadionul

Bijuteria de stadion a Primăriei Sibiu a dat emoții organizatorilor înainte de meci. O alarmă de incendiu pornită cu o oră înainte de meci, se pare din eroare. Apoi sistemul de iluminat de la vestiare nu a funcționat câteva minute.

Stadionul a fost plin la acest meci, cu 12.000 de spectatori.

Istoricul întâlnirilor

Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în principala competiţie internă, de șase ori s-au impus bucureştenii, un joc a fost câştigat de sibieni, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Prima confruntare din campionat a avut loc pe 30 septembrie 2018, FC Hermannstadt – FCSB 1-3 (marcatori Răzvan Dâlbea / Florin Tănase – dublă, Harlem Gnohere).

Cele mai multe goluri: 14 iulie 2019, FCSB – FC Hermannstadt 4-3. Pe băncile tehnice s-au aflat Bogdan Andone, respectiv Constantin Enache.

Cea mai mare diferenţă de scor: 26 octombrie 2020, FCSB – FC Hermannstadt 5-0.

Unicul succes din contul gazdelor din această rundă: 14 februarie 2021, FC Hermannstadt – FCSB 1-0.

Cea mai recentă întâlnire directă din Superliga României: 22 ianuarie 2023, FC Hermannstadt – FCSB 0-1, gol înscris de Billel Omrani.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!