spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Piața volantă la Consiliul Județean, vineri, 22 septembrie

Știri din Județ

Publicitate

Avantajul de a face cumpărăturile de la piața volantă organizată în fiecare vineri la Consiliul Județean Sibiu este acela de a găsi rapid o gamă variată de produse agro alimentare proaspete, de calitate, pe care sibienii le pot alege direct de producătorii locali din județ.

Din luna februarie a acestui an, când s-a dat start proiectului ”Piața la birou”, sibienii au înfiripat relații apropiate cu producătorii care vin periodic la piața volantă de la Consiliul Județean Sibiu și s-au fidelizat față de anumite produse, în funcție de gusturi și preferințe. Așa se face că sortimentele de roșii sau de ardei iuți cultivate de domnul Ion Buică la Veștem sau legumele de la Agroferma Nache, tot din Veștem, sunt foarte apreciate de cumpărători, alături de pâinea de casă coaptă pe vatră de Maria Sită, la Apoldu de Jos, sau de pâinea de casă cu cartofi și gogoșile pregătite de familia Macriș la Daia. De pe lista de cumpărături nu lipsesc lactatele de la Jina sau cele de la ferma familiei Iuga din Tilișca, pe care sibienii o pot vizita sâmbătă, 23 septembrie, și se pot bucura de un picnic de neuitat, cu tocăniță de vițel, gătită în ceaun, sau cu bulz și plăcinte.

Iată cine sunt producătorii locali pe care îi găsiți vineri, 22 septembrie 2023, între orele 9 – 13, la Piața Volantă de la Consiliul Județean Sibiu, cu mențiunea că la ediția din această vineri, sibienii vor avea o surpriză la sectorul fructe de unde vor putea cumpăra căpșuni aromați din Satu Mare!

NUMESECTOR LOCALITATE
Mioara Sită Patiserie/PanificațieApoldul de Jos
Ioniță MacrișPatiserie/PanificațieDaia
Ioan IancuLactateJina
Maria IugaLactateTilișca
Vlad Alexandru (Casa cu Carne)CarmangerieSibiu
Mariana MiholceaProduse ApicoleCisnădie
Ion BuicăLegume și FructeVeștem
Gheorghe DorobanțLegumeVeștem
Mirela Hașegan (Agroferma Nache)LegumeVeștem
Ioan Bumb Legume și FructeCălinești-Oaș (Satu Mare)
Florin OprițăFlori Sibiu
Maria FaneaSiropuri/DulcețuriSibiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului