spot_img
11.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Piticii primarului din Șura Mare (Sibiu)

Știri din Județ

Publicitate

De mai bine de o lună, strada Principală din comuna Șura Mare s-a umplut… de pitici! Diferite culori, mărimi și forme, aceștia au apărut în fața caselor oamenilor. Nu este vorba de o inițiativă a cetățenilor, ci a primarului Ionuț Maier care a făcut această achiziție.

Publicitate

Aproximativ 200 de pitici de grădină sub forme, mărimi și culori diferite au fost puși la marginea drumului care traversează comuna Șura Mare, jud. Sibiu. Extrem de colorați și diverși, piticii au luat prin surprindere cetățenii din localitate.

Am întrebat pe primarul comunei, Ionuț Maier cum de au apărut piticii. Și ne-a declarat că este achiziția Primăriei de la un producător din localitate. Primăria Șura Mare, la inițiativa primarului Maier, a decis să achiziționeze 200 de pitici de grădină la prețul de 27.000 de lei. „Firma ne va asigura trei ani și mentenanța lor” a spus primarul.

Scopul declarat al achiziției este de a înfrumuseța strada principală a comunei. Deși, cei mai cârcotași, care au tranzitat comuna, dar și unii localnici, spun că investiția este de prost gust și nu aduce nimic cu frumosul și arhitectura specifică zonei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri