spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTBAL: Hermannstadt face egal cu Sepsi în Cupă. Penalty refuzat pentru sibieni

Știri din Județ

Publicitate

Încă un meci în care adversare echipei FC Hermannstadt rămâne în 10 oameni. De data asta doar în ultimul minut de joc. După accidentarea gravă a lui Iancu la meciul de duminică cu Petrolul, Daniel Paraschiv a fost lovit în cap dur în acest meci, dar arbitrului nu i s-a părut nimic deosebit. Deși reluările au arătat că era justificat acordarea unui penalty.


În schimb, Sepsi a beneficiat lejer de un penalty în minutul 52. O ținere de tricou în careu a dat rapid ocazia jucătorului de la Sepsi să cadă. Penalty transformat de Cosmin Matei.

Sibienii au dominat tot meciul și au avut în prima repriză o bară. Asta în condițiile în care la meciul de Cupă nu a fost primul 11. Antrenorul Măldărășan a decis să înlocuiască din jucători, după turul de forță de meciuri din ultimele 10 zile.

Bucuria celor de la Sepsi a durat fix 13 minute. Apoi, Florin Bejan a înscris cu capul. Spre finalul timpului regulamentar de joc, Daniel Paraschiv este accidentat dur în careul de la Sepsi. Doar arbitrul nu a văzut nimic deosebit și a refuzat un penalty clar sibienilor. Daniel Paraschiv a intrat doar în minutul 77 pe teren.

Spre finalul prelungirilor Denis Rența de la Sepsi primește al doilea galben și este eliminat. Scor final Hermannstadt – Sepsi 1 la 1.

FC Hermannstadt face parte din grupa A a Cupei României.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă