spot_img
11.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Carmen Chindris, apreciat Director Executiv al Asociației Sus Inima și Director al Departamentului de Oncologie se retrage din funcție

Știri din Județ

Publicitate

Carmen Chindris, apreciat Director Executiv al Asociației Sus Inima și Director al Departamentului de Oncologie se retrage din motive personale.

Publicitate

Asociația Sus Inima anunță cu profundă recunoștință faptul că, Carmen Chindriș, apreciatul nostru Director Executiv și Director al Departamentului de Oncologie, se va retrage din funcțiile sale din motive personale. Rolul ei de Director Executiv a fost preluat pentru perioada interimatului de Oana Crîngașu, directorul financiar al asociației, începând cu 2 Octombrie 2023.

Carmen a fost o parte integrantă a succesului organizației noastre în ultimii cinci ani, dedicându-și timpul, energia și expertiza pentru dezvoltarea și creșterea organizației noastre. Conducerea ei a avut un impact profund asupra misiunii Sus Inima și îi suntem extrem de recunoscători pentru contribuțiile pe care le-a adus. Carmen Chindris va rămâne co-fondator și președinte de onoare și va continua să se ocupe de strângerea de fonduri pentru Sus Inima.

În propriile cuvinte, Carmen și-a exprimat decizia în felul următor:

„M-am dedicat timp de cinci ani dezvoltării organizației Sus Inima, iar acum simt că este timpul să iau o pauză și să dau prioritate vieții mele personale. A fost o călătorie incredibilă în slujba acestei organizații extraordinare. A fi martoră la dedicarea și pasiunea echipei noastre, la impactul pe care l-am avut asupra vieții pacienților și a familiilor acestora, a fost de-a dreptul uimitor. Sunt extrem de mândră de ceea ce am realizat împreună și voi prețui întotdeauna amintirile și experiențele din timpul petrecut aici. Sunt încrezătoare că las organizația în mâinile capabile ale Oanei Crîngașu, care are o experiență de peste 25 de ani și va contribui la dezvoltarea misiunii Sus Inima. În plus, vreau să îmi exprim recunoștința față de toți cei care au făcut posibilă și de succes misiunea noastră, de la uimitoarea echipă Sus Inima, până la prietenii noștri, familiile și sponsorii noștri care ne-au ales și au crezut în noi de nenumărate ori în ultimii 5 ani.”

Constantin Necula, stimatul vicepreședinte al Sus Inima, ne împărtășește gândurile sale despre această tranziție: „Continuăm munca bună pe care am început-o cu Carmen și, în calitate de vicepreședinte, am toată încrederea în echipa Sus Inima și în noua conducere. Am încredere că toate proiectele vor continua și chiar vor crește.”

Oana Crîngașu este un profesionist în domeniul financiar, cu expertiză demonstrată în corporate banking și risk management. Ea deține un Executive MBA de la Asebuss și Colegiul de Afaceri Coles, Universitatea Kennesaw State. A fost director executiv al unor bănci de prestigiu din România și are o experiență îndelungată în conducerea echipelor și operațiunilor mari:

„Pentru mine este o mare onoare să preiau această poziție provocatoare și să ajut la conducerea echipei Sus Inima în menținerea și creșterea impactului său pentru anii următori. M-am alăturat acestei echipe inițial pentru că, la fel ca mulți dintre noi, am întâlnit-o pe Carmen și ea mi-a împărtășit misiunea ei și am simțit că acesta este locul potrivit pentru mine. Îi sunt recunoscătoare lui Carmen și Consiliului de Administrație al Sus Inima pentru că mi-au acordat acest vot de încredere. Voi încerca, pe cât posibil, să nu dezamăgesc pe nimeni.”

Sus Inima își continuă misiunile în teritoriu ajutând cele două categorii de grupuri vulnerabile, pacienții oncologici și apatrizii din România.

Până în prezent, am ajutat 26.466 de beneficiari, iar numărul acestora continuă să crească.

Pentru mai multe informații de la Sus Inima, urmăriți:

https://www.instagram.com/sipri_integration_programmes/

facebook.com/SipriSusInima

https://www.linkedin.com/company/asociatia-sus-inima

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer