spot_img
5.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Comisia de disciplină a FRF amână decizia în cazul Țicu

Știri din Județ

Publicitate

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a rămas în pronunţare în cazul căpitanului echipei Petrolul Ploieşti, Valentin Ţicu, judecat pentru faultul violent comis asupra lui Dragoş Iancu (FOTO), în urma căruia jucătorul formaţiei FC Hermannstadt a suferit o fractură deschisă de peroneu la piciorul stâng.

Publicitate

„ACS Petrolul 52 vs. AFC Hermannstadt – Eliminare Ţicu Constantin Valentin (ACS Petrolul 52) – În pronunţare”, se menţionează pe site-ul oficial al LPF, comisia neprecizând data pentru care a rămas în pronunţare.

În minutul 6 al partidei Petrolul Ploieşti – FC Hermannstadt (scor 0-0, în etapa a 10-a a Superligii), căpitanul formaţiei gazdă, Valentin Ţicu a primit cartonaşul roşu pentru un fault violent asupra lui Dragoş Iancu. Acesta din urmă a părăsit terenul pe targă, cu fractură deschisă de peroneu la piciorul stâng, şi ulterior a fost operat la un spital din Bucureşti.

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a FRF a a dispus sancţionarea clubului FC Rapid cu 5.000 de lei pentru încălcarea unor articole din ROAF la partida cu FC Hermannstadt din etapa a 11-a a Superligii.

Jucătorii Tchakonte Joyskim Aurelien Dawa (FCSB) şi Alexandru Mihai Constantin Pop (Oţelul Galaţi), ambii eliminaţi de pe teren, au fost sancţionaţi cu câte o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă.


Sursa info: AGERPRES

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer