spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Jandarmii sibieni care „i-au gazat” pe suporteri, cercetați disciplinar

Știri din Județ

Publicitate

Dovadă de maturitate din partea Jandarmeriei Sibiu, după ce ieri, în timpul meciului Măgura Cisnădie și Râmnicu Vâlcea, jandarmii au folosit gaze lacrimogene împotriva suporterilor vâlceni. Astăzi, aceștia și-au recunoscut vina!


După ce incidentul de ieri a iscat un scandal mediatic, intens discutat în mediul on-line, Jandarmeria Sibiu a dispus verificări cu privire la modul de intervenție. Astfel, aceștia au recunoscut faptul că „intervenția acestora a fost disproportionată și in neconcordanță cu situația de fapt, nefiind respectate procedurile de intervenție legale”.

Reamintim faptul că jandarmii sibieni au folosit spray-ul lacrimogen pe suporteri, invocând faptul că aceștia erau violenți și vroiau să pătrundă pe teren. În urma acțiunii, din cauza gazului iritant, o minoră a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta era însoțită de tatăl său, suporter care făcea parte din acel grup.

VIDEO Haine Sport Originale Valcea

„În legătură cu evenimentul produs ieri la finalul meciului de handbal, care a avut loc în Sala Polivalentă Măgura Cisnădie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu face următoarele precizări:

În urma verificărilor efectuate cu privire la modul de acțiune al jandarmilor, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu s-a dispus cercetarea disciplinară prealabilă a jandarmilor, întrucât s-a constatat faptul că intervenția acestora a fost disproportionată și in neconcordanță cu situația de fapt, nefiind respectate procedurile de intervenție legale.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu transmite scuze publice tuturor spectatorilor de la evenimentul sportiv, pentru disconfortul creat ca urmare a acțiunii jandarmilor.” transmit reprezentanții Jandarmeriei Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă