spot_img
18.1 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

SIBIU: Trotuarul care nu mai apare de 20 de ani

Știri din Județ

Publicitate

Una din porțile de intrare în Sibiu, Gara, este o zonă care îți lasă sentimentul de abandon. Din partea primăriei și a investitorilor. Hotelul ridicat în 2006 de firma Polisano și abandonat oferă o imagine dezolantă oricărui turist și nu numai. Dar, nici în ziua de astăzi, Primăria Sibiu nu s-a sinchisit să facă trotuarul din jurul clădirii. Deși este domeniu public.

Publicitate

Anunțat cu mare fast ca o nouă investiție a imperiului Polisano, hotelul de la Gara Sibiu a fost ridicat în 2006. Dar problemele financiare ale firmei l-au pus pe stop. Un mastodont ridicat pe un teren privat. Firma Polisano a dispărut, dar unele active, ca acest hotel abandonat nu au fost vândute nici astăzi.

Dincolo de urâțenia nesancționată de Primăria Sibiu, deși autorizația de construcție a expirat din 2008, rămâne… trotuarul. De jur împrejurul clădirii, circulația se face pe pietre. Asta pentru că în aproape 20 de ani, Primăria Sibiu nu a considerat necesar să facă un trotuar.

Adesea vezi aici mașini parcate. Și nici nu este ilegal, pentru că trotuarul nu există. Doar un teren viran ce înconjoară clădirea. Poate dacă vine cuiva ideea să facă și aici o pistă de biciclete, se va face și trotuarul. Să sperăm că nu peste alți 20 de ani!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu