spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Vernisajul expoziției „ARC Racing” are loc vineri, în Orașul Artiștilor din Piața Mică

Știri din Județ

Publicitate

Vernisajul expoziției „ARC Racing” va avea loc vineri, 12 octombrie, începând cu orele 10:00, în Orașul Artiștilor din Piața Mică din Sibiu. Sibienii și nu numai sunt invitați la un eveniment cu totul special care îl va descoperi pe Radu Nechifor în postura de artist plastic – tablourile dedicate echipajului de raliuri format din Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor fi expuse în Orașul Artiștilor, în cadrul expoziției „ARC Racing”.


Această colecție reprezintă o combinație unică între artă și tehnologie, întrucât conține NFT-uri care ne poartă în lumea spectaculoasă a raliurilor.

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu, sunt printre cele mai emblematice figuri ale sporturilor cu motor din Sibiu. Colecția noastră de NFT-uri îi ilustrează într-un mod care subliniază trăsăturile lor dominante: încredere în sine, perseverență, echilibru, fair play și spirit de echipă.

Vă invităm să fiți alături de noi la vernisajul expoziției vineri, 12 octombrie, începând cu orele 10:00, în Orașul Artiștilor din Piața Mică. Aici veți avea ocazia de a întâlni artistul plastic Radu Nechifor și de a explora aceste opere de artă digitale uluitoare.

Haideți să sărbătorim împreună această combinație incredibilă de artă, tehnologie și sport!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă