spot_img
13.1 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Eduard Cotor, sibianul selecționat la naționala de fotbal U17

Știri din Județ

Publicitate

La 17 ani, Eduard Cotor este sibianul selecționat la naționala de fotbal a României U17. Deja a participat la câteva meciuri. Deși s-a stabilit cu familia în Germania, acum 8 ani, Eduard nu a renunțat la pasiunea pentru fotbal și la cetățenia română. Bunicii săi încă sunt la Sibiu și vine la ei cât de des poate.

Publicitate

La 6 ani, Eduard Cotor a început să joace fotbal la Interstar Sibiu. Apoi, la 9 ani, familia sa a decis să se mute în Germania. Dar nu a renunțat la pasiunea sa pentru fotbal și a continuat să joace și acolo. „Satisfacția pe care mi-o aduce fotbalul este aceea că atunci când joc uit de toate problemele mele, fiind înconjurat de băieții din echipa mea” ne-a declarat Eduard Cotor.

Acum este legitimat la clubul VFL Osnanbruck, în liga a doua germană. Aici a avut o prestație bună, fiind remarcat și de antrenorii naționalei României de fotbal U17.

Prima convocare la lotul național a venit în luna august pentru turneul din Polonia. Luna aceasta a fost convocat din nou pentru meciurile de pregătire din Muntenegru. Eduard joacă fundaș central.

„Țelul meu este să ajung să joc la cel mai mare nivel, contra celor mai buni jucători și să fac cât mai multe apariții la Naționala României. M-am integrat mai greu în naționala U17 a României, fiind jucător în străinătate, deoarece nu cunoșteam pe nimeni. După câteva meciuri, comunicarea între mine și băieții s-a îmbunătățit, ajungând să ne împrietenim.” a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT, Eduard Cotor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!