2.3 C
Sibiu
sâmbătă, 09 decembrie, 2023

A cincea ediție a Conferinței “Actualități și perspective în medicina invazivă” începe joi la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Joi 26 octombrie, la Sibiu, va debuta cea de-a V – a ediție a conferinței naționale, cu participare internațională, “Actualități și perspective în medicina invazivă”, manifestare  științifică susținută de Facultatea de Medicină din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu și de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Evenimentul se va desfășura, pe parcursul a 3 zile, în format hibrid: fizic la sediul Facultății de Medicină, Strada Lucian Blaga 2A, cât și online.


Conform organizatorilor, evenimentul se va concentra pe subiecte actuale și perspective în medicina invazivă și va oferi o platformă excelentă pentru a explora cele mai recente descoperiri și tehnologii din domeniul medical. Conferința este creditată EMC (educație medicală continuă) iar participanții vor primi certificate care vor atesta acest lucru. 

Publicitate

Pe parcursul celor trei zile invitații speciali din țară și străinătate vor împărtăși experiența lor și vor aduce contribuții valoroase la discuțiile științifice. În plus, conferința va include sesiuni de întâlniri colegiale, în care participanții vor putea interacționa și împărtăși idei. De asemenea, o parte importantă din cadrul conferinței este dedicată studenților la medicină, pentru care a fost concepută o secțiune specială reprezentată de workshop-urile organizate vineri 27 octombrie. Programul științific și informații suplimentare pot fi  accesate aici.

Mulțumim tuturor participanților și ne bucurăm că au răspuns invitației de a se alătura comunității noastre de profesioniști medicali. Contribuția lor este esențială pentru succesul acestui eveniment și suntem entuziasmați că tendințele actuale din medicina invazivă dar și perspectivele acesteia vor fi dezbătute, la Sibiu, de cei mai buni specialiști în domeniu dar și de specialiști din domenii medicale conexe”, a declarat Conf.univ.dr. Dan Bratu, Președintele conferinței și medicul șef al Secție clinic Chirurgie II a SCJU Sibiu.

Felicit organizatorii pentru eforturile de a concepe și susține acest eveniment care a ajuns la cea de a V- a ediție.  Este o onoare pentru mine personal și pentru cel mai mare spital din județul Sibiu să fim parte activă a Conferinței Națională de Medicină Invazivă. Medicina invazivă este unul dintre centrele de greutate în activitatea unui spital de urgență prin gama extinsă de patologii abordate iar schimbul de idei și opinii va aduce plus – valoare pentru activitatea medicală, în beneficiul direct al pacienților”, a transmis managerul SCJU Sibiu, Dr. Daniel Chelcea.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri