spot_img
17.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

FOTBAL: Egal pentru FC Hermannstadt în deplasare

Știri din Județ

Publicitate

Echipa sibiană FC Hermannstadt a reușit un egal în deplasare la Oțelul Galați. Ambele goluri înscrise de gălățeni în ultimele minute de joc. Unul a fost autogol. Scor final 1 la 1.

Publicitate

„Dacă stăm să vorbim de aspectul jocului, a fost un joc urât. Când ești egalat, pierzi două puncte. Nu știu dacă am fi meritat. Când Dumnezeu îți dă cu două mâini, trebuie să iei. Din păcate, nu am interpretat bine faza și momentul, iar adversarul a primit penalty. Două puncte însemnau mult și pentru moral” a sumarizat antrenorul sibienilor, Marius Măldărășan partida.

Sibienii au deschis scorul în minutul 29. Paraschiv rămas singur cu portarul pasează la Gabi Iancu care înscrie. Arbitrul a anulat golul pe motiv de offside.

La finalul primei reprize Gabi Iancu a avut iar golul în picior, dar a șutat cu poarta goală ca la rugby. Tot Iancu a mai avut o ratare în minutul 62.

Norocul a surâs celor de la Hermannstadt în minutul 70 când la un șut spre poartă a lui Negruț, jucătorul Lovric, de la Galați a dat auto-gol.

Și a venit faza penaltyului pentru Oțelu. Arbitrul de centru, Sebastian Colțescu a decis că portarul sibienilor, Căbuz l-a faultat în careu pe Cârjan. Faza, la reluare, s-a văzut clar că nu a fost fault, din contră, Cârjan a jucat periculos. Dar, în Superliga din România, arbitrii fac legea, chiar și cu cei care stau la sistemul VAR. La analiză, aceștia au văzut ca arbitrul de centru și nu ca restul telespectatorilor. Și Oțelul a egalat în minutul 89. Scor final 1 la 1.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!