26.2 C
Sibiu
duminică, 21 iulie, 2024

Tineri infractori! Furturi de alcool și bagaje, la Sibiu și Cisnădie

Știri din Județ

Doi tineri au mari probleme cu legea după ce au furat din hipermarketurile sibiene. Aceștia au prădat fie dulapurile cu bagaje ale clienților, fie rafturile cu băuturi alcoolice.


În cursul zilei de ieri, Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 16 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, 5 acte materiale. Tânărul este bănuit că, în perioada ianuarie – octombrie, ar fi sustras mai multe bunuri din dulapurile destinate depozitării bagajelor personale ale clienților unui hipermarket din municipiul Sibiu. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională se ridică la suma de 5.000 de lei. Sibianul a fost reținut pentru 24 de ore.

Publicitate

Tot ieri, un alt tânăr în vârstă de 19 ani, din Cisnădie, a fost reținut, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Persoana în cauză este bănuită că, la data de 24 octombrie, în jurul orei 17:00, ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice dintr-un hipermarket de pe raza localității de domiciliu. Prejudiciul creat se ridică la suma de 11.800 de lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Primaria Sibiu vrea să sterilizeze 500 de câini

Școala de vară BECOME

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică