spot_img
19.2 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Jaf pe strada Moldoveanu din Sibiu. Proprietarul a fost bătut de hoți!

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Bărbatul jefuit în stil mafiot, la Sibiu, A MURIT!

Publicitate

Un caz șocant s-a petrecut azi-noapte într-o vilă de pe strada Moldoveanu din Sibiu. Aceasta a fost prădată de hoți iar o persoană a ajuns la spital.


Conform surselor Sibiu Independent, hoții ar fi fost surprinși în timpul jafului iar în urma interacțiunii, proprietarul ar fi fost bătut cu bestialitate, ajungând în stare gravă la spital. Jaful s-ar fi petrecut azi-noapte, în jurul orei 3:00. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, ar fi un cunoscut om de afaceri, având investiții în mai multe domenii de activitate, inclusiv în piața de crypto.

Conform surselor exclusive Sibiu Independent, din casa afaceristului s-au furat mai multe ceasuri de valoare iar din seif, o sumă mare de bani. În vila de pe strada Moldoveanu ar fi pătruns trei hoți, ce au dezactivat sistemul de alarmă și supraveghere și au legat câinii de pază. Prinși asupra faptului, hoții l-au bătut cu bestialitate pe proprietar. Aflat în stare gravă, familia bărbatului ar face demersurile unui transfer către un spital privat din Germania.

Bărbatul este internat în cadrul secției Anestezie Terapie Intensivă , fiind în momentul de față intubat, ventilat mecanic și în stare critică.

Pe strada Moldoveanu din Sibiu sunt prezente mai multe echipaje de Poliție

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit azi-noapte în jurul orei 03:00 pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu pentru a acorda asistență medicală unui bărbat inconștient. La fața locului echipajul a aplicat protocolul de resuscitare, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani a răspuns manevrelor. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu.” Slt. Andreea Ștefan

Polițiștii și procurorii sibinei fac cercetări cu privire la acest jaf

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 03,00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-un imobil din municipiul Sibiu. Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că, la aceeași dată, în jurul orei 02,30, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul în cauză, l-ar fi agresat fizic pe proprietar și ar fi sustras mai multe bunuri. Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.” transmite IPJ SIBIU

Pe strada Moldoveanu din Sibiu sunt prezente mai multe echipaje de Poliție
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ