spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Sibiul vibrează în ritm terapeutic: Campionatul Național de Masaj & World Massage Super Cup

Știri din Județ

Publicitate

Weekend-ul acesta, Asociația de Masaj și Terapii Complementare (AMTC) organizează Campionatul National de Masaj (CNDM) și World Massage Super Cup, la Hotel MyContinenatal, Sibiu. Cele două evenimente vor reuni în centrul urbei, terapeuți din Europa și Asia.


CNDM, aflat la cea de a-IV-a ediție, întâmpină terapeuți din întreaga țară, medaliați la campionate de masaj naționale și internaționale. Printre numele mari ale campionilor din lumea masajului, îi regăsim pe: Emilian Cristea, Simona Râpa, Alexandra Grosu, Claudiu Feder, Tibor Lovasz, Anna Borger, Alexandru Năstase și mulți alții.

Juriul de la Campionatul Național de Masaj și World Massage Super Cup este format din personalități recunoscute la nivel național și internațional. Printre jurați se numără: Jeppe Tengbjerg, președintele Asociației Internaționale de Masaj, Iulian Motoc, președintele Asociației de Masaj și Terapii Complementare din România,  Chutima Hälg, președintele World Association of Nuad Thai & Spa.

„CNDM și WMSC, evenimente cu tradiție, la Sibiu, își propun promovarea imaginii masajului, atât publicului larg din România, cât și din lume, pentru ca tot mai mulți oameni să conștientizeze beneficiile acestui serviciu. Masajul s-a dovedit un ambasador al sănătății și în anii de experiență pe care i-am acumulat ca terapeut, foarte mulți pacienți care mi-au trecut prin mână, au văzut și simțit acest lucru pe propria lor piele. Asociația de Masaj și Terapii Complementare a fost înființată cu scopul de a promova terapeuții și masajul, preluând modelul unor țări din afară, unde masajul este o marcă înregistrată, cum este de exemplu, în Thailanda, China, India, Japonia. Toți invitații noștri, din aceste țări cu tradiție în masaj, contribuie la dezvoltarea masajului românesc, pentru fiecare entitate în parte: concurenți, instructori, furnizori de produse specifice masajului. Invităm și publicul să ne fie alături și să urmărească informațiile despre competiții care vor fi publicate și pe paginile de socializare, pentru a se putea bucura de această mare sărbătoare a masajului, care va avea loc la Sibiu. Sibiul devine capitala masajului din România, pentru trei zile”, a declarat Președintele AMTC, Iulian Motoc.

„Cele două competiții de la Sibiu sunt evenimente găzduite cu succes, de Asociația de Masaj și Terapii Complementare. Spun acest lucru în calitate de jurat, terapeut și sponsor al multor competiții de masaj. Evenimentele de la Sibiu se disting ca unele dintre cele mai importante campionate de masaj ale lumii, împărtășind valorile IMA, acelea de a crea noi experiențe, de a lega prietenii și de a îmbunătăți tehnicile de masaj. Calitatea terapeuților români este excepțională și sper ca tradiția acestui campionat să continue mulți ani de-acum înainte., ne spune Jeppe Tengbjerg, președintele Asociației Internaționale de Masaj.

„Masajul nu este doar o tehnică, ci o formă de conexiune și vindecare. Prin acest eveniment, ne propunem să celebrăm nu doar abilitățile excepționale ale terapeuților, ci și schimbul valoros de experiență și cunoștințe. Premiile sunt recunoașterea meritată, dar adevărata bogăție a acestui eveniment stă în comunitatea pe care o construim și în sprijinul pe care ni-l oferim reciproc. Îi încurajez pe toți participanții să se implice și să împărtășească cunoștințele lor, pentru că, în final, putem crește și evolua doar prin colaborare și înțelegere reciprocă. Vă aștept cu nerăbdare la acest Campionat, unde nu doar mâinile noastre vor lucra, ci și inimile noastre vor vibra în armonie.”, a declarat Melania Motoc, co-fondator Reflexovital, partener principal al evenimentului.

Rezultatele Campionatului Național de Masaj, ed. a-IV-a și World Massage Super Cup, ed. a-II-a, din perioada 10-12 noiembrie 2023, la Sibiu, vor fi publicate pe site-ul www.cndm.ro și paginile de socializare, www.facebook.com/asociațiademasaj, www.facebook.com/cndm.ro. Tot la aceste adrese vor exista imagini de la aceste competiții.

Ceremonia de deschiderea oficială a World Massage Super Cup și a Campionatului Național de Masaj va avea loc vineri, la ora 20. Înainte de deschiderea oficială, de la ora 10, vor avea loc înregistrarea participanților și Workshopuri susținute de unii dintre cei mai apreciați terapuți, precum: Khaled Sehada, Luisa Vargas, Alin Gheorghișor, Dragoș Ardelean.

Concursurile propriu-zise vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, cu următoarele categorii de masaj: Wellness, Masaj facial, Freestyle Western, Terapeutic, Swedish, Freestyle asiatic, Masaj pe scaun și Nuad Thai.

Marea finală World Massage Super Cup și a Campionatului Național de Masaj va avea loc duminică.

Întregul eveniment este transmis LIVE, pe paginile ww.facebook.com/asociațiademasaj și www.facebook.com/cndm.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă