spot_img
13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Echipa de baschet în scaun rulant „Zburătorii” continuă antrenamentele și în acest an

Știri din Județ

Publicitate

Echipa de baschet în scaun rulant „Zburătorii” continuă antrenamentele și în acest an. În intervalul 15 aprilie 2023 – 1 noiembrie 2023, aceștia au desfășurat două sau trei antrenamente de baschet, pe săptămână, la Sala Transilvania din Sibiu, la care au participat 15 Zburători. Progresele făcute au fost vizibile, atât în ceea ce privește jocul individual, cât mai ales ca joc de echipă.

Publicitate

Mai mult decat atat, Zburătorii au avut si anul acesta jocuri amicale și oficiale, cu o alte echipe din România si din străinate, unde au putut demonstra aceste progrese. Ba mai mult, au obținut locul 3 la Cupa României la “Baschet în Scaun Rulant”.

O componentă foarte importantă a activității Asociației Clubul Sportiv Comunitar Sibiu o constituie antrenamentele de baschet ale persoanelor cu dizabilități motrice. Este extrem de important ca persoanele cu dizabiliăți să fie persoane acceptate de comunitate, priviți cu demnitate, ca oameni care își trăiesc viața asemenea nouă. Sportul este metoda pe care am ales-o noi, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, pentru integrarea lor. Pentru că atunci cand aceștia joacă baschet, handbal, sau practică orice altfel de sport, nu se simt cu nimic diferiți de orice altă persoană, iar încrederea de sine crește foarte mult. Dorim să mulțumim Primăriei Municipiului Sibiu, care a cofinațat această acțiune prin Agenda Comunității 2023. Cu siguranță vom continua antrenamentele și în 2024!”, transmit reprezentanții Clubului Sportiv Comunitar Sibiu într-un comunicat de presă.


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ