2.3 C
Sibiu
sâmbătă, 09 decembrie, 2023

Daniela Cîmpean anunță investiţii în județul Sibiu în valoare de 1,41 miliarde de lei, mai mari ca oricând

Știri din Județ

Publicitate

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că instituţia pe care o conduce a derulat în ultimii ani, investiţii în valoare de 1,41 miliarde de lei, mai mari ca oricând, potrivit Agerpres.ro.


„Vreau să subliniez încă o dată că, uitându-ne în istoricul Consiliului Judeţean Sibiu, niciodată nu au fost investiţii concentrate atât de multe şi ca valoare şi ca diversitate şi derulare în toate domeniile de activitate, ca în această perioadă. De ce? Pentru că am reuşit, printr-o bună colaborare cu instituţiile centrale, cu autorităţile centrale, cu Guvernul României, cu colegii noştri din organizaţie, să facem ca proiectele pe care ni le propunem pentru comunitate să aibă şi susţinere financiară şi să fie bugetate. (…) Valoarea cumulată a investiţiilor derulate de Consiliul Judeţean Sibiu în ultimii ani este de 1,41 miliarde lei. Aproximativ 60 de proiecte de investiţii„, a precizat Daniela Cîmpean.

Publicitate

Preşedintele CJ şi-a exprimat convingerea că vor fi bani pentru a fi continuate proiectele propuse.

Daniela Cîmpean a participat, luni, la conferinţa de presă a PNL Sibiu, alături de miniştrii Raluca Turcan şi Adrian Veştea. Atât Raluca Turcan, cât şi Adrian Veştea au afirmat că investiţiile nu trebuie să se oprească după Ordonanţa 90. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri