spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Tinerii PSD Sibiu luptă pentru cauze umanitare (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

PSD Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Publicitate

Tinerii social-democrați din Sibiu s-au implicat, din nou, în susținerea unor cauze umanitare. La sfârșitul săptămânii trecute, au organizat un eveniment sportiv cu scop caritabil pentru a strânge bani și a-i oferi Petronelei Dodo și Școlii Primare Andreiana.


Peste 300 de persoane cu suflet mare li s-au alăturat tinerilor din PSD Sibiu, îndurând frigul și vântul, demonstrând empatie și dorința de a fi un sprijin pentru cele două cauze umanitare. În urma competiției sportive în care au concurat 16 echipe de fotbal, s-a adunat o sumă importantă de bani, care a fost împărțită în mod egal celor două cauze îmbrățișate de tinerii PSD Sibiu.

”Le mulțumim și le suntem recunoscători tuturor participanților, sponsorilor, reprezentanților bazei sportive pentru gratuitate și conducerii PSD, pentru implicare si sprijinul oferit”, spune Florian Giubega, președintele Tineretului Social-Democrat Sibiu.
Petronela Dodo este o tânără veselă, plină de viață, care a fost diagnosticată cu o boală grea. Are nevoie de 15.000 de euro pentru plata tratamentului, la care se adaugă și alte cheltuieli. Cei care doresc să o ajute financiar pot face donații în conturile bancare deschise pe numele Petronela Dodo, la Banca Transilvania:

– Cont lei: RO25BTRLRONCRT00N9536302
– Cont euro:RO37BTRLEURCRT00N9536301
Școala Primară Andreiană, o școală privată axată pe valori creștine, pune bazele unui spațiu destinat activităților senzoriale și sportive adresat în mod special copiilor cu nevoi speciale. Activitatea se va desfășura în containere educaționale Suma necesară realizării acestui proiect este de 183.000 de lei. Sibienii care vor să contribuie la finanțarea acestui așezământ pot dona bani în contul Școlii Primare Andreiană deschis la Banca Transilvania (în lei): RO47BTRLRONCRT0587398801, Swift BTRLRO22.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)