spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

SIBIU: Biciclistul rănit de o portieră deschisă din neatenție, a murit!

Știri din Județ

Publicitate

După zece zile de la accidentul rutier de la Sibiu, în care un șofer neatent a deschis portiera și a acroșat un biciclist, victima a murit la spital.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că șoferul unui autoturism parcat pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu, nu s-a asigurat la deschiderea portierei și a acroșat biciclistul care circula dinspre strada Bâlea spre strada Semaforului, pe pista destinată bicicliștilor. Conducătorul auto este un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Bruiu. Biciclistul accidentat era în vârstă de 65 de ani și inițial a suferit un traumatism cranian și unul facial. Însă bărbatul avea leziuni ale trunchiului cerebral, incompatibile cu viața.

Pacientul a ajuns la UPU in stare gravă, politraumatizat. A fost internat in cadrul secției Neurochirurgie, unde echipa de medici a intervenit de urgență și a făcut tot ceea ce era posibil pentru a-l salva. Din păcate, în pofida eforturilor, pacientul a decedat în data de 14 noiembrie, având leziuni ale trunchiului cerebral incompatibile cu viața.” transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Decebal Toderiță

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă