spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Dirijorul sibian, Cristian Lupeș a câștigat premiul „România în lume” în cadrul galei „Gândit în România”

Știri din Județ

Publicitate

Dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu, a câștigat premiul „România în lume”, oferit pentru activitatea sa perseverentă, curajoasă și novatoare în muzică.


Premiul a fost acordat în cadrul celei de-a doua ediții a galei „Gândit în România” și a fost prezentat de către doamna Mihaela Crăciun, coordonatoarea TVR Internațional, pe scena Ateneului Român, în data de 14 noiembrie 2023. Pe lângă distincția primită, Cristian Lupeș a fost, alături de Bucharest Festival Orchestra, protagonistul momentelor muzicale ale serii, care au bucurat publicul spectator. 

„Sunt onorat să fiu printre cei premiați în cadrul proiectului Gândit în România, alături de oameni care fac performanță în domeniul lor de activitate. Pentru mine, este o recunoaștere în plus a faptului că munca și perseverența sunt valori apreciate și că și la noi, se poate. Cu toții, prin realizările de astăzi, dăm tonul pentru viitor și construim baza pentru generația de mâine, așa cum și părinții noștri au făcut pentru noi. Mulțumesc și îl felicit pe domnul Mihai Vișinescu, creatorul acestui proiect.”

Proiectul „Gândit în România” premiază personalități ale creativității culturale, oameni de știință și succese în business și inovație. În cadrul celei de-a doua ediții, au fost acordate 12 premii la diferite categorii. Proiectul este susținut de Ministerul Culturii, Ministerul Educației, Institutul Cultural Român, Academia Oamenilor de Știiință, precum și alți parteneri din mediul public și privat.

Sursa: filarmonicasibiu.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă