spot_img
23.1 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

Au fost prinși! Erau ascunși în Irlanda de Nord și Scoția

Știri din Județ

Publicitate

După gafa reținerii bărbatului nevinovat, adus în cătușe la Sibiu, o veste extrem de bună a fost transmisă către mass-media sibiană. Doi din cei trei suspecți în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner AU FOST PRINȘI.

Publicitate

Mai exact, Laurențiu Ghiță și Minae Marian Cristian! Aceștia erau ascunși în Irlanda de Nord și Scoția. A rămas totuși de negăsit, până la această oră, Zuleam Cistinel Cosmin.

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord. Cei doi au fost depistați de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.” transmite IPJ SIBIU

Pe numele bărbaților au fost emise mandate de arestare preventivă și, respectiv, mandate internaționale de arestare.

Până la finalizarea procesului în instanțele de judecată, persoanele implicate și prezentate mai sus au calitatea de suspecți și beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Jocul tradițional de Țuru la Mediaș

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ