spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Laurențiu Ghiță „și-a înghițit limba”. Refuză să ofere orice informație despre cazul Adrian Kreiner

Știri din Județ

Publicitate

Laurențiu Ghiță, suspect în cazul morții lui Adrian Kreiner și adus acum câteva zile în România, REFUZĂ să vorbească cu anchetatorii.


Laurențiu este unul dintre cei trei suspecți ai jafului de la Sibiu, în care proprietarul vilei, Adrian Kreiner și-a pierdut viața. Adrian a fost bătut cu bestialitate și lăsat în agonie, într-o baltă de sânge. În luna noiembrie, imediat după ce polițiștii români l-au identificat pe Laurențiu Ghiță, l-au dat în urmărire. internațională, fiind acuzat de omor calificat și tâlhărie calificată. Bărbatul a fost prins în Scoția. Și suspectul Marian Cristian Minae a fost găsit în Irlanda de Nord și urmează să fie adus, de asemenea, în țară.

Inquam Photos / Ovidiu Micsik

REFUZĂ SĂ VORBEASCĂ CU ANCHETATORII

Conform datelor primite de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, suspectul refuză orice comunicare cu organele de anchetă. Acesta nu a răspuns întrebărilor puse nici de către judecător, dar nici la cele adresate de către procurorul de caz.

„Inculpatul nu a dat declarație nici în fața judecătorului de drepturi și libertăți și nici în fața procurorului. Acesta a înțeles să uzeze de dreptul la tăcere.”

Presupusul lider al grupului – Costinel Zuleam – este căutat în continuare.

Pe 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost atacat în propria casă și torturat să spună unde își ține banii. Suspecții au amenințat-o cu pistolul și pe fiica acestuia, care i-a surprins în locuință.

Conform https://avocatneamt.com/dreptul-la-tacere/ , dreptul la tăcere este prevăzut expres de articolul 83 lit. a) din Codul de procedură penală, ceea ce înseamnă că aveţi dreptul de a nu da nicio declaraţie pe tot parcursul procesului penal, iar această atitudine nu va atrage nicio consecinţă negativă pentru dumneavoastră. Însă, dacă alegeţi să daţi declaraţie, să aveţi în vedere că orice veţi declara reprezintă o probă şi poate fi folosită împotriva dumneavoastră.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă