spot_img
5.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Percheziții în județul Sibiu. Au fost găsite droguri de mare risc

Știri din Județ

Publicitate

La data de 16 noiembrie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Sibiu, la trei persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Publicitate

În perioada august – septembrie 2023, persoanele cercetate ar fi comercializat, în interes propriu sau ca intermediari, 3-CMC – drog de mare risc cunoscut sub denumirea de cristal, precum și substanțe psihoactive (dipentylone și 2 MMC), pentru 6.000 de lei la fiecare tranzacție.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 2 plicuri cu urme de substanță albă, 2 grame de fragmente vegetale, 2 grindere, 5 telefoane mobile și 3 SIM -uri.

La data de 16 noiembrie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea a trei persoane, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 17 noiembrie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea a dispus arestarea preventivă a celor în cauză, pentru 30 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer