spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Fotograful Dărămuș Dorian oferă o ședința foto în schimbul unei donații pentru un proiect caritabil

Știri din Județ

Publicitate

Fotograful Dărămuș Dorian din Sibiu a lansat o inițiativă caritabilă prin care oferă o ședință foto outdoor în schimbul unei donații pentru proiectul de ajutorare a oamenilor izolați din Munții Apuseni.


Proiectul este realizat de patru studenți de la Facultatea de Științe Economice la materia Proiecte Economice sub îndrumarea lui Troancă Dumitru si Țîmbalari Carolina și are ca scop aducerea de sprijin și ajutor comunităților rurale din această zonă.

Dărămuș Dorian, un fotograf talentat și pasionat din Sibiu, a decis să se implice în acest proiect și să-și folosească talentul pentru a aduce oamenilor bucurie și emoție prin intermediul fotografiilor. El consideră că fotografia este o formă de artă care poate transmite emoții puternice și poate aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți.

Proiectul caritabil a fost inițiat de patru studenți de la Facultatea de Științe Economice: Dărămuș Dorian, Iordache Mihail, Bunaciu Tudor, Andrici Robert care au dorit să facă ceva concret pentru a ajuta comunitățile izolate din Munții Apuseni. Aceste comunități se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi accesul limitat la servicii medicale, alimente, educație și infrastructură. Prin intermediul proiectului lor, studenții doresc să aducă sprijin și să îmbunătățească calitatea vieții acestor oameni.

Pentru a strânge fonduri pentru proiect, Dorian oferă o ședință foto outdoor gratuită în schimbul unei donații. Persoanele interesate pot face o donație în valoare de minim 100 de lei și vor primi în schimb o ședință foto profesionistă în locația stabilită cu fotograful. Toate donațiile vor fi folosite pentru a sprijini comunitățile izolate din Munții Apuseni, prin furnizarea de alimente, medicamente, și alte necesități.

Dărămuș Dorian este cunoscut în Sibiu pentru abilitatea sa de a surprinde emoții și momente speciale în fotografiile sale. El a colaborat cu numeroși clienți și a participat la diverse expoziții și concursuri de fotografie. Prin implicarea sa în acest proiect caritabil, el dorește să aducă un zâmbet pe chipurile oamenilor din comunitățile izolate din Munții Apuseni și să le ofere ocazia de a avea amintiri frumoase. Această inițiativă reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să aibă amintiri deosebite și să contribuie în același timp la susținerea comunităților rurale din această zonă.

Contact:
Nume titular: Daramus Dorian
Cont: RO98 BRDE 330S V283 0292 3300
Moneda: RON
Detalii transfer: nume, prenume
Whatsapp : 0725 786 450 pentru a stabilii detaliile ședinței foto

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă