7.3 C
Sibiu
miercuri, 17 aprilie, 2024

Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Sibiu (C.P)

Știri din Județ

Organizația județeană AUR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se va afla în data de 29 noiembrie în județul Sibiu. Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în Sibiu.

În Sibiu, Caravana „Patrioți în Europa” se va afla în parcarea de la Sala Thalia, Bulevardul Spitalelor, începând cu ora 15:30. Domnul deputat Dr Sebastian Suciu vă lansează o invitație la acest eveniment.

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri.

Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările. Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene.

Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European.

Vă așteptăm pe 29 noiembrie, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a discuta despre cum putem construi împreună un viitor mai bun pentru România.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare