spot_img
16.3 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Marc Loving este noul jucător al BC CSU Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Marc Loving este noul jucător al BC CSU Sibiu. Pentru acest sezon el a semnat un angajament cu Hapoel Galil Gilbao dar nu a ajuns să evolueze pentru echipa din Israel din cauza conflictului iscat în Țara Sfântă. Anterior, în sezonul 2021/2022, Marc Loving a jucat în Marea Britanie pentru Leicester Riders.

Publicitate

Născut pe 16 septembrie 1994 în Toledo, Ohio, Marc Loving are 29 de ani, măsoară 2.03 metri și este un jucător de poziția a 4-a. El s-a format la Ohio State University, unde a evoluat timp de patru sezoane în NCAA.

Primul său sezon profesionist l-a început în presezon alături de Philadelphia 76ers, după care mers în NBA G-League la Delaware 87ers. Și următoarea stagiune a petrecut-o în aceeași ligă la Agua Caliente Clippers of Ontario.

În sezonul 2021/2022 a ajuns la Leicester Riders, în Marea Britanie, unde a petrecut ultimele două sezoane și a strâns 86 de partide pentru această grupare.

Stagiunea precedentă i-a adus cifre de 15.2 puncte, 6.5 recuperări și 2.5 pase decisive. Marc Loving a reușit procentaje de 52.8% la 2 puncte, 34.8% la 3 puncte și 85.8% la linia de libere.

După ce a semnat cu BC CSU Sibiu, Marc Loving a făcut o scurtă declarație:

„Sunt încântat să mă alătur echipe, aștept cu nerăbdare să concurez alături de echipă și să câștigăm cât mai multe meciuri cu putință.”

Noul jucător, Marc Loving, va purta numărul 1 pe maieul de joc.

sursa: bc-csusibiu.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu