26.2 C
Sibiu
duminică, 23 iunie, 2024

Primarul Sibiului anunță că șoferilor de autobuz le vor fi plătite orele suplimentare

Știri din Județ

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a declarat, marţi, că transportul public în comun din oraş nu va mai fi afectat, iar şoferii de autobuz ai companiei locale Tursib nu vor mai avea motive de nemulţumire ca până acum, după ce se va face o rectificare bugetară şi vor primi banii pentru orele suplimentare efectuate, potrivit Agerpres.ro

„Memorandumul a fost trimis la Ministerul Dezvoltării, care trebuie să îl înainteze mai departe Guvernului. În ce priveşte reîntregirea salariilor, din discuţiile purtate ieri cu conducerea Tursib, ei au pregătit materiale în acest sens, în data de 29 noiembrie se întruneşte Consiliul de Administraţie, adică mâine şi nu cred că ar fi motive să nu fie de acord cu această rectificare pe care o propun, astfel încât salariile să fie reîntregite. Dacă mâine se aprobă, urmează să aprobe AGA şi după aceea, Consiliul Local. Deci dacă toate aceste entităţi vor aproba rectificarea bugetară, nu este niciun motiv ca să mai fie nemulţumiri între sindicat şi conducere. Chiar astăzi am primit o adresă de la sindicatul Tursib, prin care mă roagă să susţin acest punct de vedere, că au primit un răspuns şi de la Curtea de Conturi, care dă posibilitatea unei rectificări”, a precizat primarul Astrid Fodor, în timpul şedinţei de Consiliu Local.

Publicitate

Aceasta a fost întrebată de consilierul municipal al USR, Ionuţ Ghişe, care este situaţia la zi de la societatea de transport în comun, Tursib, unde şoferii au ameninţat cu greva foamei şi grevă generală, dacă nu primesc banii pe orele suplimentare muncite.

În municipiul Sibiu transportul public de persoane se efectuează cu o singură firmă, Tursib, aflată în subordinea Consiliului Local.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii