spot_img
10.2 C
Sibiu
luni, 22 aprilie, 2024
spot_img

ANII DRUMEȚIEI: Drumeție în Munții Cindrel

Știri din Județ

Programul Anii Drumeției, inițiat de Consiliul Județean Sibiu și AJT, vă invită la ieșire în natură, sâmbătă, 09.12.2023 – Drumeție în Munții Cindrel: Căsuța MGS și Vf. Măgura. Drumeția este una de dificultate medie cu o diferență de nivel de 750 m. Traseul propus este unul pitoresc cu multe puncte de panoramă: V. Caselor – Vf .Măgura – Poiana Trandafirilor – Căsuța MGS – V. Caselor.


UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
La ora 09.00, în parcarea spre intrarea principală la ZOO, lângă restaurantul Jacobs.

ECHIPAMENT NECESAR
bocanci de munte, rigizi, impermeabili și PESTE GLEZNA (atenție: NU vor fi acceptați participanți care nu îndeplinesc acest criteriu)
haine de ploaie/vânt, în mai multe straturi
strat termic
căciulă/mănusi
buff (cagulă)
sticlă cu ceai/apa (min 1l)
sandwich-uri/gustari

Recomandare:

bețe trekking

COSTURI
70 lei/adult

Pentru copii până în 14 ani participarea este gratuită, dacă sunt însoțiți de un adult. Tura se va ține cu maxim 20 de participanți.

TRANSPORT
Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0744-371547, după efectuarea înscrierii.

GHID
Radu Zaharie – ghid montan
Contact: 0744-371547

Notă:

– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.

———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Poliția Locală Sibiu, locul 1 pe țară! La fotbal

Ionuț Popa este campion mondial la kickbox

S-a stabilit ora meciului decisiv cu CSO Voluntari

A fost inaugurată noua sală de sport din Tălmaciu

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș