spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Prima ediție a competiției sportive la baschet și tenis de masă – Cupa Sportivă Cristian

Știri din Județ

Publicitate

Prima ediție a competiției sportive recent desfășurată la baschet și tenis de masa – Cupa Sportivă Cristian, competiție înscrisă în Caledarul activităților educative județene, a avut loc miercuri, 29 noiembrie 2023, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Cristian.


Echipele de baschet participante au oferit un frumos spectacol pe terenul de joc. Spiritul competitiv și fair-play-ul au fost la înălțime, iar suporterii entuziaști au creat o atmosferă veselă

În partidele de tenis de masă, jucătorii au demonstrat agilitate și pricepere, loviturile precise au fost la ordinea zilei, iar competitivitatea a fost la înălțime.

Evenimentul a fost completat de o atmosferă plină de energie și entuziasm. Suporterii și-au susținut fervent echipele favorite, iar premiile au fost primite cu bucurie și aplauze.

„Vrem să transmitem sincere mulțumiri tuturor echipelor, jucătorilor, profesorilor coordonatori și, desigur, tuturor celor care au susținut evenimentul nostru – Primăria Cristian, conducerea școlii, părinții elevilor și nu în ultimul rând colegii nostri. Fără voi, nu ar fi fost la fel de special! Așteptăm cu nerăbdare să ne reîntâlnim la următoarea competiție sportivă!” – au transmis organizatorii.

Sursa: Scoala Gimnaziala Cristian, Sibiu FACEBOOK

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă