31.3 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Muzeul Național Brukenthal va fi sprijinit de JTI cu o sponsorizare de 50.000 euro

Știri din Județ

Alexandru Constantin Chituţă, managerul Muzeului Național Brukenthal Sibiu a anunțat astăzi că firma JTI s-a alăturat sponsorilor mari ai muzeului.


Chituță a declarat: „Este unul dintre cele mai importante cadouri sa spun așa, primit în istoria instituției noastre. Sponsorizarea pe care am primit-o grație prieteniei cu doamna Gilda Lazăr și cu JTI va fi folosită în organizarea noii expoziții permanente dedicată orașului Sibiu ce va fi realizată la Muzeul de Istorie Casa Altemberger, în achiziționarea materialelor și a unor obiecte de inventar pentru Laboratorul de restaurare a Muzeului Național Brukenthal, pentru restaurarea celor două lucrări Rubens din colecția Muzeului, pentru tipărirea albumului Muzeului aflat în lucru și alte investiții. Sponsorizarea va întra în cursul anului 2024. Îi mulțumesc domnului Constantin Chiriac pentru faptul ca a sprijinit și prezentat acțiunile noastre celor de JTI.

Doamna Gilda Lazăr și JTI a sponsorizat până acum mai multe evenimente organizate de Muzeul Național Brukenthal si este partener important al Festivalului Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu SCAF. Le mulțumesc din suflet celor care observă activitatea noastră în Muzeul Național Brukenthal și care au înțeles, prin dialogul avut, să susțină acțiunile noastre”.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va disputa un nou amical în Turcia