9.2 C
Sibiu
joi, 22 februarie, 2024

PSD a început înscrierile pentru Nunta de Aur 2024 (C.P)

Știri din Județ

PSD Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Social-democrații sibieni au respectat întotdeauna seniorii României.

Și anul acesta, cu puțin timp în urmă, am organizat Nunta de Aur pentru cuplurile din municipiul Sibiu. Au fost 28 de perechi care și-au unit destinele cu 50 de ani în urmă. Slujba de binecuvântare a fost săvârșită la Biserica de pe strada Ștefan cel Mare, unde le-am înmânat familiilor sărbătorite Actul de Aleasă Cinstire conferit de IPS Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.

După slujbă, le-am oferit protagoniștilor acestui eveniment, diplome și medalii. Sărbătoriții au petrecut apoi clipe frumoase, pline de voie bună, la un restaurant, unde ne-au demonstrat tuturor că vârsta este doar un număr. Seniorii le-au oferit o adevărată lecție tinerilor noștri colegi pe ringul de dans, atât pe ritmuri de vals și tango, cât și pe muzică populară românească.

PSD Sibiu a început deja înscrierile pentru Nunta de Aur din 2024. Cuplurile care doresc să participe la această sărbătoare pot veni la sediul PSD din municipiul Sibiu, strada Samuel von Brukenthal nr. 2, de luni până joi, între orele 10:00 și 13:00, pentru a se înscrie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Invertorul de panouri fotovoltaice Fronius